Wie zijn wij?

Heijmans is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf, opgericht in 1923 door Jan Heijmans. In die tijd was Heijmans al vernieuwend door als één van de eersten in ons land te gaan werken met bitumineuze wegverhardingen. Vernieuwing loopt als een rode draad door de ontwikkeling van het bedrijf. In de naoorlogse wederopbouw groeide het bedrijf door het herstellen en aanleggen van wegen en vliegvelden. In 1993 kreeg Heijmans een notering aan de Amsterdamse Effectenbeurs. In het Heijmans van vandaag is strategische koers van de onderneming sterk gericht op het creëren van toegevoegde waarde vanuit de integraliteit van alle bedrijfsonderdelen. Heijmans richt zich op de Nederlandse markt op drie aandachtsgebieden: Wonen, Werken en Verbinden. De Heijmans activiteiten zijn georganiseerd in de bedrijfsstromen Vastgoed, Bouw & Techniek en Infra.

Als Heijmans Infra zijn we ook actief in regio Midden Oost. Met vestigingen in Veenendaal, Hoogeveen en Hengelo, zijn we continue bezig met verbeteren, verslimmen en verduurzamen en altijd dichtbij onze klant. Want wanneer je dichtbij bent, hoor je elkaar beter en begrijp je elkaar beter. Klik voor onze trots in 1 minuut: Heijmans dichtbij!

Onderstaand stelt ons projectteam zich aan u voor:

Mattijs Hubers (projectleider)

Mijn naam is Mattijs Hubers, 46 jaar oud en sinds 2001 werkzaam bij Heijmans Infra. Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor de totale uitvoering van de reconstructie van de Apeldoornseweg. Na maanden van voorbereiding is het tijd voor de uitvoering. Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega’s, gemeente en alle belanghebbenden het project tot een mooi einde te brengen.

Bert v Santvoort (uitvoerder)

Ik ben sinds 1984 uitvoerder bij Heijmans Infra regio midden/Noord, vestiging Veenendaal, en ben in deze rol betrokken bij uitvoering van de reconstructie Apeldoornseweg.
Als uitvoerder heb ik diverse reconstructies uitgevoerd in Nijmegen, Groesbeek en afgelopen jaar nog in Veendaal.
Door mijn betrokkenheid bij het groot baanonderhoud van de Buitenveldert- en  Kaagbaan op Schiphol, alsmede de verbreding van de A12 tussen Veenendaal en knooppunt Grijsoord heb ik brede ervaring opgedaan. Met deze ervaring en opgedane kennis gaan  we het project reconstructie Apeldoornseweg samen tot een goed einde brengen.

Edo Aerns (omgevingsmanager)

Graag stel ik me voor, mijn naam is Edo Aerns 49 jaar, getrouwd en vader van 2 zoons.
Sinds 11 jaar ben ik werkzaam bij Heijmans Infra als werkvoorbereider, werkbegeleider en omgevingsmanager.
In deze functie heb ik meerdere projecten mogen begeleiden, onder andere in Apeldoorn, IJsselstein en Nijmegen. Het project ‘Reconstructie Apeldoornseweg’ is mij toegewezen omdat ik uit de directe omgeving van Arnhem afkomstig ben en hierdoor de omgeving goed ken. Samen met mijn collega’s hopen wij dit werk tot een groot succes te maken. Mocht u vragen hebben kun u mailen via apeldoornseweg@heijmans.nl tevens kunt u deze persoonlijk stellen in onze bouwkeet, locatie Sickenszplein, elke donderdagmiddag tussen 13.00 en 14.00 uur.

Job van de Weerd (assistent uitvoerder)

Ik ben Job van de Weerd, 25 jaar, en sinds 2 jaar woonachtig in Arnhem. Ik ben de assistent uitvoerder op het werk reconstructie Apeldoornseweg.
Tijdens het project zal ik me hoofdzakelijk bezighouden met het bewaken van de planning, voorbereidingen en registraties. 
Samen met mijn collega’s ga ik er voor om een mooi werk op te kunnen leveren.