Planning en fasering

Planning en fasering op hoofdlijnen
De werkzaamheden zijn opgedeeld in 3 fases:

Fase 0: maandag 18 februari tot en met vrijdag 29 maart
In deze fase wordt de waterleiding vervangen op het gedeelte tussen Apeldoornseweg 1 en 57. Ook worden in deze fase infiltratieputten aangebracht, waarna de rijbaan aan de westzijde verbreed ter hoogte van het Sonsbeekpark tussen de Dalweg en de bushalte bij de hoofdingang. Dit is ook het geval tussen de Wagnerlaan en het viaduct Cattepoelseweg. Tijdens deze werkzaamheden worden de fietsers richting het centrum vanaf de Wagnerlaan omgeleid.

Fase 1: maandag 1 april tot en met vrijdag 5 juli
In deze fase wordt de oostelijke helft van de Apeldoornseweg aangepakt tussen de Sonsbeeksingel en de Dalweg. In beide richtingen blijft verkeer mogelijk, echter in deze fase worden de fietsers stad-in en stad-uit omgeleid.

Fase 2: zaterdag 6 juli tot en met zondag 11 augustus
Vanaf 6 juli gaat de westelijke helft van de Apeldoornseweg op de schop. Tijdens deze werkzaamheden wordt het verkeer richting stad omgeleid en is op de Apeldoornseweg alleen verkeer mogelijke richting de A12. Genoemde fietsomleidingen fase 1 gelden ook in deze fase.

Enkele weken voor de start van een nieuwe fase kunt u op deze site gedetaileerde informatie vinden omtrent afsluitingen, omleidingen, bereikbaarheid en overige praktische zaken. Hierbij kunt u denken aan hoe is het ophalen van het huisvuil tijdens de werkzaamheden georganiseerd.